10 jaar bestaan van Slagerij Ron Verzijl!

Slagerij Ron Verzijl op de Escamplaan 289 vierde in november 2016 zijn tienjarig jubileum.

Het tienjarig bestaan vloeit voort uit een leven lang in het slagersvak. “Twintig jaar heb ik met mijn broer een slagerij in Rotterdam-Hillegersberg gehad,” zegt Ron Verzijl. “Daarna ben ik vers manager geweest en heb ik veel geleerd over omgaan met klanten, bedrijfsvoering en personeel. Sinds november 2006 heb ik de slagerij van de vorige eigenaar overgenomen. Tot op de dag van vandaag doe ik dit werk met veel plezier.”


Filet Americain uit eigen keuken

Onze filet american is 100% tartaar vermengd met een filet saus uit eigen keuken. Een heerlijke variant is Tartah met é en ui, een Haagsche topper.

prod-filet-american-soorten


super malse kogelbiefstuk

Onze kogelbiefstuk van het Ardenbeef staat garant voor een unieke smaakervaring. Het vlees is afkomstig van het wit blauwe ras van vrouwelijke dikbil runderen uit de Belgische Ardennen! Het vlees is niet alleen mals en smaakvol, het is gecontroleerde topkwaliteit, gefokt onder de beste omstandig heden, dus(g)razend gezond. Het Ardenbeef-label is gebouwd op twee grote pijlers: veiligheid en kwaliteit.


Nieuw in ons assortiment Tante Door

november 2016
100% HOLLANDSE KIP, ANTIBIOTICA VRIJ VLEES

Onze Tante Door kip is echt 100% Hollands. Zij wordt geboren in de Achterhoek en groeit daar en in Brabant op in een ruime* stal. Door de ramen en deuren heeft zij frisse lucht en een natuurlijk dag- en nachtritme.

Optimale omstandigheden kuikens

De eerste drie weken, als Tante Door nog een kuikentje is, worden de stallen aangepast met verwarming en speciaal kuikenvoer. Dit zorgt voor optimale omstandigheden voor de groei van de kuikens.

Voeding en antibiotica

Tante Door beschikt de hele dag over vers water en gestrooide granen. De bemesting van de kip is 100% plantaardig met mineralen en vitaminen. Tante Door krijgt geen groeibevorderaars toegediend en het vlees is antibiotica vrij.

Minder stresshormoon

Bij het transport en de verwerking van Tante Door wordt rekening gehouden met het welzijn van de kip. Er is minimaal transport nodig waardoor er minder* stresshormoon wordt aangemaakt. De kip wordt met de hand gevangen en vervolgens op ambachtelijke* wijze geslacht. Ook deze verwerking vindt volledig in Nederland plaats. Er wordt gewerkt met apparatuur waar zo min mogelijk water aan te pas komt. Hierdoor blijft het vlees mals wat een stevige ‘bite’ geeft na bereiding. Zo kun jij genieten van een heerlijk stukje kip.

 

Vers gesneden

Al onze vleeswaren
snijden wij vers voor u af
in elk gewenste hoeveelheid.
Ons motto is:
Vers van het mes.

 

Huisgemaakt

Onze salades maken wij zelf. Stuk voor stuk naar eigen recept en bereidt met verse ingrediënten.
“Een goed recept
moet je niet veranderen”.

 

Ons Vlees

Ons varkensvlees is van Duroc d’Olives, het rundvlees is altijd vrouwelijk Dikbil, Tante Door is onze kip (dat zegt al genoeg!) en het lamsvlees
wordt gefokt en gemest in Ierland.